Promotie activiteiten

Het onder de aandacht brengen van uw product of dienstverlening kan op vele manieren. Denk aan feestelijke ballondecoraties, maar ook aan passende aankleding, passende (achtergrond)muziek, springkussens, confetti shooters, enz.

Stel, u heeft een speciale promotieactie en u wilt even ongestoord met uw klant kunnen praten. Dit kan wel eens lastig zijn als de kinderen aandacht van hun ouders vragen.
Verhuurbedrijf BenBa verzorgt kinderactiviteiten op locatie, zodat u de tijd heeft om aandacht aan de ouders te kunnen schenken.

Verhuurbedrijf BenBa is tevens uw partner in de promotionele activiteiten van uw winkel, bedrijf, product, actie of winkelcentrum.
Om uw jubileum, winkel of promotieactie of seizoensactie nog beter bij uw winkelend publiek onder de aandacht te brengen, bieden wij activiteiten op maat, naar uw wensen en behoeften.

Neem eens vrijblijvend contact met ons op, zodat wij de mogelijkheden eens door kunnen nemen. Wij denken graag met u mee om uw idee ook daadwerkelijk om te zetten in een activiteit.

Comments are closed.